Pages

Monday 14 October 2013

Click here to order a mandala picture!


Mandala can be ordered:
In view of your date of birth (year, month,day) I will paint the mandala according to your Life Mission that take effect on your chakras in a way that challenges your life! You can choose from the albums. You can order by a certain theme as well. For example: to attract money, to solve relationship problems, to attract love, for self-confidence problems and so on. I can paint the right mandala for you. Or we can just adapt the color scheme of your home as well.
facebook message:
https://www.facebook.com/majlathtolnay.erzsebet
e-mail:
tolnay.e5@gmail.com


MANDALÁT RENDELHETSZ - szempontok




MANDALÁT RENDELHETSZ
Életfeladatod
szerint..!! Születési adataid ismeretében megfestem azt a mandalát, mely pont azokra a csakráidra hat, amely életfeladatod szerint kihívásokat okoz az életedben.

Választhatsz az albumokból. Akár itt rákattintasz albumra, vagy a facebook-on fényképeim között körülnézel. Amelyik kép vonz, az nem egyszerűen az ízlésedet mutatja, mindig van "oka" a vonzásnak.
De akár téma meghatározás szerint is rendelhetsz. Például van valami aktuális probléma az életedben. Pénz bevonzása, párkapcsolati probléma, szerelem bevonzása, önbecsülés-probléma és még sorolhatnám. Erre tekintettel is tudok mandalát festeni neked.
Lakásod színeihez is alkalmazkodhatunk. A falakat valószínűleg okkal festetted ilyen vagy olyan színre. Ha tehát ehhez passzoló mandalát festek, nem nagyon  tévedhetünk! :)
Elérhetőségeim:
fb-üzenet
e-mail : tolnay.e5@gmail.com

 https://plus.google.com/photos/101463677776320047364/albums/5466798301707114593

http://mandalakepek.blogspot.hu/

http://network.hu/majlathtolnayerzsebet/kepek/erzsebettolnay_mandalak





No comments:

Post a Comment